Servicii

Home / Servicii

Design Interior

Echipa Acentric Design este alături de dumneavoastră în crearea unui spațiu unic, în care vă veți simți cu adevărat bine. Suntem dedicați perfecțiunii, motiv pentru care acordăm maximă atenție fiecărui detaliu. Doar așa putem crea spații plăcute din punct de vedere estetic, confortabile și nu în ultimul rând funcționale. Mulțumirea clienților noștri este esențială și ne bucurăm de ficare dată când reușim să le îmbunătățim viețile. Pentru a ajunge la varianta de amenajare potrivită, în funcție de preferințele dumneavoatră vom dezvolta un concept personalizat urmat de un plan 2D, simulari 3D fotorealistice și vă vom oferi toate detaliile tehnice ce țin de implementarea proiectului.

Design de produs

Pentru o individualizare detaliată a spațiilor vă propunem soluții de personalizare prin proiectarea  pieselor de mobilier, a corpurilor de iluminat sau a obiectelor decorative. Astfel vă garantăm originalitatea spațiilor și crearea unei atmosfere unice, de neuitat. După stabilirea utilității produsului și a stilului preferat de client, se realizeaza propunerile de produs ce includ: designul, caracteristicile tehnice, schițele și desenele de execuție.

Design Arhitectural

Pentru cei ce își doresc să construiască un imobil fie el rezidențial sau comercial, vă putem ajuta în dezvoltarea unui concept estetic potrivit stilului și necesităților dumneavoastră. Acest proces implică realizarea unor simulări 3D inserate în contextul spațial existent, pentru a determina compatibilitatea imobilului raporat la vecinătăți. În plus, specialiștii Acentric Design vă oferă posibilitatea de a vizualiza prin intermediul simulărilor fotorealistice orice modificare pe care doriți să o aduceți unei construcții deja ridicate, cum ar fi: modernizarea unei fațade, realizarea unei extensii, proiectarea unor pavilioane sau structuri pavilionare.

Modelare 3D

În cazul în care aveți deja specificațiile precise 2D ale clădirii/obiectului (planuri, secțiuni, fotografii, schițe tehnice, fisiere CAD) și doriți să vedeți cum s-ar potrivi în proiectul dumneavoastră, vă oferim servicii de modelare 3D prin intermediul cărora puteți experimenta cu o varietate de culori și texturi.

Consultanță

Amenajarea unui spațiu nu este niciodată ușoară, mai ales când pe piață există o gamă extrem de variată de materiale, mobilă și obiectele decorative. Echipa noastră vă oferă cele mai potrivite soluții în acest sens și vă poate îndruma către furnizori de încredere.