Servicii

Consultanță

Serviciile noastre de consultanță în design interior oferă soluții personalizate pentru a vă transforma spațiul într-un amestec armonios între funcționalitate și estetică. Suntem atenți la detalii și avem o înțelegere profundă a principiilor designului, oferim îndrumări de specialitate în schemele de culori, selecția mobilierului, optimizarea aspectului și alegerile pieselor de mobilier și decor.

Consultanță în Design de Interior +

Oferim expertiză în conceperea și planificarea spațiilor interioare, ajustând fiecare detaliu pentru a corespunde nevoilor și conceptului solicitat. Venim în ajutorul dumneavoastră cu selecția de culori, materiale, finisaje și soluții de iluminat, piese de mobilier și obiecte decorative.

Consultanță în Achiziții de Mobilier +

Împreună putem crea piese personalizate de mobilier, adaptate gusturilor și nevoilor dumneavoastră specifice, asigurându-vă că fiecare element al spațiului dumneavoastră vă reflectă stilul și viziunea.

Consultanță în Supravegherea șantierului +

Serviciul de supraveghere a șantierului oferă o verificare meticuloasă pentru a ne asigura că proiectele de design interior respectă specificațiile, termenele limită și standardele de calitate, garantând o execuție fără întreruperi și rezultate impecabile.

Design de interior

Analiză spațiu +

În această etapă venim să vizualizăm spațiul și să realizăm măsurătorile acestuia, astfel vom avea o evaluare mai clară a acestuia.

Analiză profil client +

Pe lângă chestionarul standard pe care îl transmitem tuturor clienților noștri vom avea o serie de întrebări personalizate special pentru dumneavoastră. Astfel, vă vom întelege mai bine nevoile, pasiunile, obiceiurile și dorințele.

Dezvoltare concept 2d și Înțelegerea proiectului +

În urma conversației cu beneficiarul vom contura variantele de planimetrie care vor optimiza cât mai mult spațiul dumneavoastră.

După agrearea variantei dorite de planimetrie intrăm în detaliile estetice prin realizarea unui Moodboard. Acesta va conține paletele cromatice, finisajele, piesele de mobilier și corpurile de iluminat pe care am dori să le integrăm în proiectul dumneavoastră.

Revizuire și prezentarea randărilor finale +

Înainte de prezentarea randărilor finale vom face împreună o revizuire a proiectului cu ajutorul unor schițe 3d. După aprobarea acestora putem considera că proiectul este în forma sa finală. Doar în această etapă putem realiza randările foto-realiste.

Schițe tehnice +

Planuri instalație electrică.

Plan instalație sanitară.

Plan constructie gips carton (după caz).

Vederi interioare (secțiuni) și schițe profile/panouri decorative.

Detalii de execuție.

Schițe mobilier +

Planșe reprezentative cu cote, coduri de finisaje și sisteme conexe pentru cereri de oferte mobilier pe comandă.

Mapa finală de prezentare +

Oferim toate desenele și specificațiile necesare pentru implementare, inclusiv detalii tehnice și lista de cumpărături.

Ani de experiență

Experți

Clienți mulțumiți

Proiecte finalizate

logo

Bine ați venit la Acentric Design, începutul de a avea ceva cu adevărat minunat! Creați-vă proiectul de arhitectură sau design de interior.

Contactați-ne acum!