Blog

Home / Blog
Stilul clasic: eleganța trecutului

Stilul clasic: eleganța trecutului

Eleganță, rafinament și solemnitate, toate aceste atribute se regăsesc în stilul clasic. Principalul avantaj al stilului clasic este acela că nu se demodează, nefiind afectat de trend-urile sezoniere.

Misterios și romantic: Stilul mediteranean

Misterios și romantic: Stilul mediteranean

Bazinul Mării Mediterane este o una dintre cele mai interesante regiuni de pe planetă. Cu o diversitate culturală de neegalat și o istorie milenară, țărmurile acestei mări sunt pline de mister și farmec.

Mai aproape de mare: stilul nautic

Mai aproape de mare: stilul nautic

Pentru cei ce își doresc (sau au deja) o casă de vacanță la mare, echipa Acentric Design vă propune un stil specific zonelor de litoral. Stilul nautic, sau marinăresc, este perfect pentru cei îndrăgostiți de mare și de tot ceea ce reprezintă ea: libertate, relaxare și voie bună.

Între clasic și modern

Între clasic și modern

Fiecare persoană ar un stil aparte, un fel unic de a fi, ceea ce se poate observa în modul în care se îmbracă, în accesoriile pe care le poartă, dar mai ales în felul în care își amenajează căminul. Locuința este un spațiu intim care trebuie să degajeze o atmosferă compatibilă cu personalitățile celor ce locuiesc în acel spațiu. Spre deosebire de o garderobă, care poate fi schimbată sau actualizată în funcție de trendurile sezoniere, o amenajare interioară presupune eforturi considerabile ș de aceea este important să vă alegeți un stil care nu doar arată bine, ci vă face să vă simțiți bine.